menu

Tutustu valikoimaamme

Hiiligrillit

Ihmisen evoluutio on pitkälti tulen ja energian ansiota. Ruoanvalmistus nuotiolla oli ennen arkipäivää, ja sitä se on edelleenkin monissa osissa maailmaa.

Hub heston rotisserie multilevel grilling

”Ihmisen evoluutio on pitkälti tulen ja energian ansiota. Ruoanvalmistus nuotiolla oli ennen arkipäivää – ja sitä se on edelleenkin monissa osissa maailmaa.”


Heston signature

Aito hiilloksen maku Everdure-hiiligrillillä

Burnt charcoal

Valmis käyttöön vain 10 minuutissa

Heitä hyvästit ikäville kemikaaleille ja sytyttimille. Enää sinun tarvitsee vain painaa yhtä nappia. Fast Flame Ignition System™ on sähköinen sytytysjärjestelmä, joka varmistaa optimaalisen hiilloksen vain 10 minuutissa.

Hub Rotisserie system cooking meat

Sisäänrakennettu varrasjärjestelmä

Patentoidun säädettävän Rotiscope Technology™ -varrasjärjestelmän avulla paistat kätevästi herkulliset varrasruoat. Ainutlaatuiset Cliplock Forks™ -haarukat pitävät paistettavan ruoan tukevasti paikallaan vartaan pyöriessä. Varrasta pyörittää moottori, joka on piilossa grillin sisällä.

Tarkoituksenmukainen muotoilu

Everdure by Heston Blumenthal -malliston minimalistisessa tanskalaisessa designissa yhdistyvät moderni toiminnallisuus ja näyttävä retromuotoilu. Ohuet jalat, elegantit kromikahvat, integroitu varrasjärjestelmä, ulosvedettävä virtajohto – Everdure-grillissä pienimmätkin yksityiskohdat ovat mukana luomassa tasapainoista kokonaisuutta.

Cube stone khaki Graphite and orange colors
Hub garden charcoal loading

Siisti ja selkeä

Everdure by Heston Blumenthal -grillit on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi ja helposti puhdistettaviksi. Posliiniemaloitu tulipesä ja hiiliastia on helppo harjata puhtaaksi tuhkasta käytön jälkeen.