menu

Tutustu valikoimaamme

Kaasugrillit

Monille kaasugrilli on se ainoa oikea valinta grillaamiseen. Se on käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto, jonka ääreen on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa.

Furnace heston steak grilling

”Ihmisen evoluutio on pitkälti tulen ja energian ansiota. Ruoanvalmistus nuotiolla oli ennen arkipäivää – ja sitä se on edelleenkin monissa osissa maailmaa.”


Heston signature
Force mint front

Tehokas suorituskyky, mutkaton käyttö

Jos arvostat kaasugrillissäsi mukavuutta, FORCE ™ ja FURNACE ™ tarjoavat kaikki modernin keittiön ruoanlaittomahdollisuudet. Tyylikkäät ja kooltaan kompaktit grillit kuumenevat salamannopeasti. UV-pinnoitteen ansiosta uniikki väri ei haalistu auringossa, ja vahvat alumiiniosat on suunniteltu ruosteenkestäviksi.

Nopea ja näppärä

Valmis käyttöön vain 5 minuutissa Grilli syttyy nopeasti ja kuumenee silmänräpäyksessä. Käyttö on näppärää ja mahdollistaa tarkkuuden, josta olet tähän mennessä voinut vain haaveilla. Grillilssä on vakiovarusteena posliiniemaloitu valurautaritilä.

furnace graphite teppanyaki heston grill
Furnace orange close up angle

Tyylikäs muotoilu

Grilli on saatavilla useissa eri väreissä. Se on ruostumaton ja uskomattoman helppo puhdistaa. Sisäänrakennettu ”liekinkesyttäjä” parantaa turvallisuutta ja vähentää liekkien leimahtamisen riskiä.

Furnace front has a hood open Grill and flat plates

Valmista vaivattomasti kiertoilmalla

Kannen korkeus ja paksuus on suunniteltu hyödyntämään kiertoilmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpö kiertää grillin sisällä 360 astetta ja antaa ruoalle täydellisen grilliaromin. Korkea kansi parantaa ilmankiertoa ulkotiloissa, mikä varmistaa ruoan tasaisen kypsymisen grillin kaikilla pinnoilla.

Joustavuutta grillaamiseen

Grilliritilä on helppo vaihtaa grillilevyyn ja takaisin, joten voit valmistaa helposti haluamiasi ruokia haluamallasi tavalla.

Furnace top down grills

Tutustu koko valikoimaan