menu

Heston’s cheeseburger

Heston's cheeseburger recipe

Beginner

4 annoksia

Ainekset

  • 50 g tomaattiketsuppia
  • 75 g majoneesia
  • 2 tl perinteistä ranskalaista keltaista sinappia
  • 4 naudanjauhelihapihviä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 4 siivua juustoa
  • 4 kokonaista herkkukurkkua pitkittäin puolitettuna
  • 4 brioche-hampurilaissämpylää
  • 2 tomaattia viipaloituna
  • 1 sipuli viipaloituna ohuiksi siivuiksi
  • Salaatinlehtiä

Resepti

Sekoita ketsuppi, majoneesi ja sinappi kulhossa. Siirrä sivuun. Sivele pihveille hieman öljyä ja grillaa ne. Kääntele pihvejä usein, mieluusti 15–20 sekunnin välein. Kun pihvejä ei enää tarvitse käännellä, laita kunkin pihvin päälle juustoviipale ja anna juuston sulaa viimeiset 15–20 sekuntia. Siirrä pihvit ritilälle lepäämään. Grillaa herkkukurkkuja leikkauspinta alaspäin n. 90 sekuntia.

Tarjoilu
Voitele sämpylänpuolikkaat kastikkeella ja aseta salaatinlehti ja pihvi kunkin sämpylän alemmalle puolikkaalle. Lisää tomaatti- ja sipuliviipaleet ja kurkut. Aseta päällimmäiseksi sämpylän kansi.